Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2019


Bine ai venit la Flow

HUB WORK S.R.L. cu sediul in Mun Ploieşti, str Alexandru Lapusneanu, nr.32, jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr.J29/1198/2018, cod unic de inregistrare 39468989

si afiliații săi respectă confidențialitatea datelor dvs.

Prezenta Notificare de Termeni și Condiții privind Confidențialitatea se aplică utilizării Informațiilor Personale colectate în cadrul studiului de piața privind utilizarea trotinetelor electrice puse la dispozitia dvs. prin programul FLOW.
Prezenta Notificare privind Confidențialitatea acoperă utilizarea Informațiilor dvs. Personale colectate prin completarea chestionarului online pus la dispozitie pe pagina web.

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea descrie tipurile de Informații Personale pe care le colectăm în legătură cu activitatea FLOW, scopurile și măsurile pe care le luăm pentru a proteja securitatea datelor. De asemenea, vă informează cu privire la drepturile și opțiunile dvs. legate de Informațiile Personale furnizate, precum si asupra modului în care ne puteți contacta pentru a vă actualiza datele de contact sau pentru a obține răspunsuri la întrebările pe care le puteți avea cu privire la practicile noastre de confidențialitate.

În sensul prezentei Notificări privind Confidențialitatea, „Informații Personale” înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Participarea dvs. la studiul de piata precum si acceptul de a va folosi imaginea in scopuri comerciale si de marketing in asociere cu FLOW, face obiectul prezentei Notificări privind Confidențialitatea Termenilor și Condițiilor noastre.

Participarea dvs. la studiul de piață precum și acceptul de a vă folosi imaginea in scopuri comerciale si de marketing in asociere cu FLOW, face obiectul prezentei Notificări privind Confidențialitatea Termenilor și Condițiilor noastre.

1. Informații Personale pe care le colectăm:

- Nume si prenume
- Adresa de e-mail
- Numar de telefon
- Imaginea dvs.

Dacă nu furnizați Informații Personale atunci când vi se solicită, este posibil să nu puteți beneficia de ofertele noastre comerciale si de marketing.

Este necesar acordul dvs pentru situatiile în care aceste informații sunt necesare pentru a vă furniza accesul pe pagina web, pentru a intra in posesia eventualelor premii sau dacă suntem obligați din punct de vedere juridic să le colectăm. Putem colecta anumite informații prin mijloace automate, cum ar fi module cookie și tehnologii similare. Aceste informații pot include adresa dvs. IP, adresa dvs. MAC, codul dispozitivului dvs., informații despre rețeaua dvs., informații despre acțiunile efectuate pe site-ul nostru, date și ora acțiunilor și alte tehnologii de urmărire mobilă. Utilizăm aceste informații pentru a îmbunătăți activitatea FLOW, evaluând numărul de utilizatori care accesează sau utilizează serviciul nostru, ce conținut, produse și caracteristici ale serviciului nostru îi interesează mai mult pe vizitatori, ce tipuri de oferte doresc clienții noștri și cum funcționează serviciul nostru un punct de vedere tehnic.

2. Modul si scopul în care putem utiliza Informațiile dvs. Personale

Putem utiliza Informațiile dvs. Personale in vederea indeplinirii scopurilor de mai jos:
- Inregistrarii in diverse campanii organizate de FLOW
- Extragerii castigatorilor in cazul unor concursuri
- Predarii premiilor, contactarii castigatorilor
- Anuntarii castigatorilor pe pagina canalele de comunicare oficiale Flow
- Furnizarii de mesaje de publicitate si marketing, newsletter, oferte.

Avem nevoie de Informațiile dvs. Personale pentru a vă oferi produse și servicii sau pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, asadar interesului dvs. legitim.

Nu partajăm și nu dezvăluim în niciun alt fel Informațiile Personale pe care le colectăm cu privire la dvs, cu excepția celor descrise în prezenta Notificare privind Confidențialitatea sau dezvăluite în alt mod la momentul colectării datelor.
De asemenea, putem dezvălui date cu privire la dvs.: (i) în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau în urma unui proces juridic, (ii) ca răspuns la o solicitare din partea unei instanțe, a autorităților de aplicare a legii sau a funcționarilor guvernamentali sau (iii) atunci când considerăm că divulgarea este necesară sau adecvată pentru a preveni vătămarea fizică sau pierderea financiară sau în legătură cu o investigație a unei activități frauduloase sau ilegale, suspectată sau reală.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a transfera Informațiile Personale pe care le deținem cu privire la dvs. în cazul în care vindem sau cesionăm total sau parțial compania sau activele noastre. În cazul în care o astfel de vânzare sau cesiune va avea loc, vom depune eforturi rezonabile pentru a îndruma cesionarul să utilizeze Informațiile Personale pe care ni le-ați furnizat într-o manieră conformă cu prezenta Notificare privind Confidențialitatea.

3. Drepturile și alegerile dvs.

Sub rezerva legii aplicabile, aveți dreptul:
• Să accesați Informațiile dvs. Personale, să le corectați, să le restricționați, să vă opuneți prelucrării acestora sau să solicitați ștergerea acestora.
• Să primiți Informațiile Personale pe care ni le-ați furnizat pentru a le transmite altei companii.
• Să vă retrageți orice consimțământ acordat.
• Dacă este cazul, să depuneți o plângere la Autoritatea de Supraveghere.
Sub rezerva legii aplicabile, aveți dreptul:
• Să accesați Informațiile dvs. Personale, să le corectați, să le restricționați, să vă opuneți prelucrării acestora sau să solicitați ștergerea acestora.
• Să primiți Informațiile Personale pe care ni le-ați furnizat pentru a le transmite altei companii.
• Să vă retrageți orice consimțământ acordat.
• Dacă este cazul, să depuneți o plângere la Autoritatea de Supraveghere.

4. Modul în care protejăm Informațiile dvs. Personale

Menținem măsurile de siguranță adecvate pentru a vă proteja Informațiile Personale și le păstrăm doar pentru o perioadă limitată de timp.

Menținem măsurile de siguranță administrative, tehnice și fizice adecvate pentru a proteja Informațiile Personale împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificărilor neautorizate, dezvăluirii sau accesului neautorizat, utilizării incorecte și oricărei alte forme de prelucrare ilegală a Informațiilor Personale aflate în posesia noastră. Limităm accesul la Informațiile Personale cu privire la dvs. la acei angajați care trebuie să cunoască acele informații pentru a vă furniza produse sau servicii.

De asemenea, luăm măsuri pentru a șterge Informațiile dvs. Personale sau pentru a le păstra într-o formă care nu permite identificarea dvs. atunci când aceste informații nu mai sunt necesare pentru scopurile în care le prelucrăm, în contextul Campaniei sau atunci când solicitați ștergerea acestora, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să păstrăm informațiile pentru o perioadă mai lungă. Realizăm revizuiri periodice ale bazelor noastre de date și stabilim termene limită specifice pentru ștergerea datelor, luând în considerare tipul de date colectate, tipul de servicii furnizate în contextul Campaniei, durata relației cu clienții, eventuala reînscriere în program, perioadele de păstrare obligatorii și statutul limitărilor.

5. Transferuri de date

Putem transfera Informațiile dvs. Personale în afara spatiului UE, inclusiv în Statele Unite, în conformitate cu Regulile transferului de date. Atunci când transferăm sau dezvăluim Informațiile dvs Personale către alte țări, vom proteja acele informații conform descrierii din prezenta Notificare privind Confidențialitatea.

6. Actualizări la prezenta Notificare privind Confidențialitatea

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările din cadrul practicilor noastre de confidențialitate.

Prezenta Notificare privind Confidențialitatea poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările din cadrul practicilor noastre privind Informațiile Personale. În cazul în care actualizăm prezenta Notificare privind Confidențialitatea, în anumite circumstanțe, vă putem solicita consimțământul

7. Modul în care ne puteți contacta

Puteți transmite o solicitare de a vă exercita drepturile sau ne puteți adresa orice întrebări, comentarii sau plângeri referitoare la prezenta Notificare privind Confidențialitatea sau la practicile noastre de confidențialitate prin trimiterea prin e-mail la adresa contact@flow.ro, sau ne puteți scrie la adresa: Mun Ploieşti, str Alexandru Lapusneanu, nr.32, jud. Prahova.